معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: تغییرات اقلیم به عنوان یک پدیده جهانی، کشورهای مختلف جهان از جمله کشور ما و به ویژه سلامت مردم را تحت تاثیر قرار می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر؛ علیرضا رئیسی، در پیامی به مناسبت ۲۶ سپتامبر روز جهانی بهداشت محیط یکی از عوامل پیشران توسعه پایدار را حفظ و ارتقای سلامت محیط پیرامون انسان ها مطرح کرده و بر نقش تعیین کننده جامعه فاخر بهداشت محیط در تصمیم سازی مبتنی بر شواهد و حساس سازی کارگزاران نظام سلامت جهت تصمیم گیری و اعمال سیاست گذاری های متناسب، تاکید کرد.
وی افزود: بی شک یکی از عوامل پیشران توسعه پایدار، حفظ و ارتقای سلامت محیط پیرامون انسان ها بوده و نقش تعیین کننده جامعه فاخر بهداشت محیط در تصمیم سازی مبتنی بر شواهد و حساس سازی کارگزاران نظام سلامت جهت تصمیم گیری و اعمال سیاست گذاری های متناسب، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
رئیسی ادامه داد: ابتکار فدراسیون بین المللی بهداشت محیط، در انتخاب شعار «چالش های تغییر اقلیم: زمانی برای اقدامات یکپارچه بهداشت محیط جهانی» به مناسبت ۲۶ سپتامبر روز جهانی بهداشت محیط ، فرصتی مغتنم پیش روی کارگزاران بهداشت محیط کشور به ودیعه گذارده است.
معاون وزیر بهداشت، گفت: تغییرات اقلیم به عنوان یک پدیده جهانی، کشورهای مختلف جهان از جمله کشور ما و به ویژه سلامت مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و به همین علت مقابله و سازگاری با تغییر اقلیم یکی از استراتژی های مهم سازمان جهانی بهداشت در این خصوص است.
وی افزود: افزایش دما، خشکسالی، وقوع سیلاب ها و پدیده گرد و غبار بر شیوع بیماری های منتقله از آب و غذا، بیماری های تنفسی، بیماری های قلبی-عروقی و ناقلین بیماری ها تاثیرگذار بوده و سلامت مردم را از جنبه های مختلف مورد تهدید قرار می دهد. لذا از تمامی دست اندرکاران عرصه بهداشت محیط انتظار می رود با سیاستگذاری، برنامه ریزی و انجام مداخلات موثر، اثرات سوء احتمالی این پدیده و سایر عوامل محیطی موثر بر سلامت، کنترل گردیده و سازگاری متناسبی با پدیده فوق صورت پذیرد.
دیدگاه شما چیست؟