نخل-مرداب-سایت

گل نخل مرداب / شرکت دیوار سبز

نخل مرداب همانطور که از اسمش پیداست، در رطوبت رشد می‌کند‌‌. این گیاه، در طبیعت در مناطق مرطوب و باتلاقی رشد می‌کند از این رو توصیه می‌شود گیاه را در خاک بسیار مرطوب بکارید‌‌. وجود رس در خاک، به رشد بهتر گیاه کمک می‌کند‌‌. شکل و کیفیت متمایز این گیاه، کنتراست خوبی با نمونه‌های بوته‌ای گسترده ایجاد می‌کند‌.

 

دمای مناسب نخل مرداب : 

در زمستان نبایستی در دمای کمتر از ۱۰ درجه نگهداری شود‌‌. در فصل سرما در خزان گیاه جای نگرانی نیست چون با گرم شدن هوا مجدداً شروع به رشد می‌کند‌‌. بهتر است در زمستان تمام ساقه‌ها را از سطح خاک حذف نمود تا در بهار دوباره سبز شود و چهره زیباتری به گیاه بدهد‌.

 

نور مناسب نخل مرداب : 

این گیاه باید در آفتاب نگهداری شود به شرط آنکه ریشه‌ها دائم خیس باشند؛ البته در نیم سایه نیم آفتاب یا در سایه ای که نور دار باشد هم می‌ماند‌.

 

آبیاری مناسب نخل مرداب : 

در بهار و تابستان هر روز گیاه را آبیاری می‌کنند و در زمستان و پائیز آبیاری کم شده و کود را قطع می‌کنند‌‌. در فصل گرما به آب زیادی احتیاج دارد و سعی کنید گلدان زهکش چندانی نداشته باشد تا محیط تقریباً باتلاقی برای گیاه ایجاد شود‌‌. بنابراین بهتر است گلدان را در زیر گلدانی قرار دهید و در زیرگلدانی همیشه مقداری آب موجود باشد‌.

 

رطوبت هوا مناسب نخل مرداب :

سطح برگ‌ها دو روز در هفته غبار پاشی نیاز دارد‌.

 

تقویت گیاه مناسب نخل مرداب : 

پس از سه یا چهار آبیاری با کود مایع کامل آن را تقویت می‌نمایند‌‌. برای مبارزه با شپشک و حلزون بایستی به وسیله ملانیون مبارزه شود‌.

 

مراقبت ویژه:

ساقه‌های قهوه ای را قطع کنید‌‌. در زمستان‌ها ریشه‌ها را در خاک نگهدارید یا گیاه را به درون ساختمان ببرید‌.

 

تغییر گلدان مناسب نخل مرداب : 

تراکم ریشه موجب شادابی گیاه می‌شود‌‌. پس از پر شدن سه چهارم حجم گلدان آن را با تقسیم ریشه تکثیر می‌نمایند‌‌. باید دقت نمود ریشه‌ها زخمی‌نشوند‌‌. خاک مناسب، خاک کمی‌سنگین است، رس باید زیاد باشد تا حالت باتلاقی ایجاد شود‌.

 

تکثیر مناسب نخل مرداب : 

نخل مرداب را می‌توان به راحتی از اواسط بهار تا اوایل تابستان با روش تقسیم بوته، تکثیر کرد‌‌. البته راحتی این کار، بستگی به تجربه و توان شخص تکثیرکننده دارد‌. از آنجایی که این گیاه طبیعتاً به وسیله قرار گرفتن در آب رشد کرده و ریشه می‌دهد، خاک آن باید کاملاً مرطوب باشد، ولی اگر به اندازه کافی خیس نبود، ابتدا آن را کاملاً آبیاری کنید، سپس از گلدان بیرون آورید‌‌. با استفاده از یک چاقوی تیز، انبوه ریشه‌ها را به دسته‌هایی با حداقل ۴ یا ۵ ساقه تقسیم کنید، مراقب باشید به ریشه‌ها صدمه نزنید و سعی کنید با دست عمل تقسیم را انجام دهید‌‌. سپس هر قسمت را در گلدانی با قطر دهانه ۱۱ – ۹ سانتیمتر حاوی کمپوست گلدانی با پایه پیت قرار دهید و کاملاً و آبیاری کنید‌.

 

 

برچسب‌ها: بدون برچسب

دیدگاه شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *