آموزش ساخت دیوار سبز

آموزش ساخت دیوار سبز

در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با دیوار سبز و صفر تا صد آموزش ساخت دیوار سبز اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید …

صفر تا صد آموزش ساخت دیوار سبز

دیوارهای سبز یا دیوارهای گیاهی، سازه های لوکس و زیبا هستند که در سال‌های اخیر فرایند رو به رشدی را پشت سرگذاشته اند.

آموزش ساخت دیوار سبز در محیط‌های شهری نه تنها جنبه ظاهری جالبی ایجاد می کند، بلکه فواید و اهداف دیگری نیز دارد که در ادامه مطلب به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.

چه برای فضای داخلی ساختمان و چه برای مکان های عمومی، دیوار سبز تقریبا برای هر محیطی مناسب خواهد بود. دیوارهای سبز دقیقا چگونه ساخته می شوند؟

هزینه آموزش ساخت دیوار سبز چقدر است و… این ها مهمترین سوالاتی هستند که در این مقاله پاسخ داده می¬شوند. با ما همراه باشید.

صفر تا صد آموزش ساخت دیوار سبز
فهرست مطالب

دیوار سبز چیست؟

دیوارهای سبز که عمدتا به شکل سازه­ های عمودی دیده می­ شوند، به عنوان تکیه گاهی برای رشد گیاهان عمل می­ کنند.

با توجه به اینکه دیوارهای سبز محلی برای رشد گیاهان زنده هستند، به سیستم­ های آبیاری داخلی مجهز می شوند.

دیوارهای سبز در مقایسه با نماها که معمولا از دیوارهای بیرونی ساختمان­ ها، بالا می­ روند، کاملا متفاوت هستند.

در دیوارهای سبز، گیاهان بر روی ساختار دیوار رشد می­کنند در  که نماها مستقیما از خاک زمین می­ رویند.

آموزش نحوه ساخت دیوار سبز

دیوارهای سبز را احتمالا در لابی هتل ها یا دفاتر شرکت ها و احتمالاً حتی آتریوم های فرودگاه ها و مراکز خرید دیده اید.

این تأسیسات عمودی که معمولاً بر روی دیوارهای داخلی یا خارجی ساختمان ها نصب می شوند، می توانند از نظر اندازه و شکل متفاوت باشند و یک تجربه فضای سبز با طراوت را ارائه دهند که به عنوان هنر دیوار زنده عمل می کند.

در عین حال تمام مزایای طبیعت را ارائه می دهند. آن ها طی سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده اند و در خانه  های مسکونی به ویژه در شهرهایی که فضا محدود است، متداول هستند.

آموزش نحوه ساخت دیوار سبز نیازمند تهیه یک سری ملزومات مانند خاک غنی، سیستم آبیاری و گیاه مناسب است.

مراحل ساخت دیوار سبز

ساخت دیوار سبز در محیط داخلی و بیرونی مستلزم پشت سر گذاشتن چندین مرحله است که در ادامه به طور مفصل به توضیح هر یک از آنها می پردازیم.

بیشتر بخوانیم : کف کاذب

مرحله اول ساخت دیوار سبز: در نظر گرفتن مکان مناسب

در راستای پرداختن به بحث آموزش ساخت دیوار سبز، اولین چیزی که باید بدانید این است که باغ عمودی در کجا قرار می گیرد تا نور مناسبی داشته باشد. نور طبیعی چه از نورگیر باشد و چه از پنچره اعم از درب و پنجره دو جداره و تک جداره  نزدیک بهترین گزینه است.

گیاهان غذای خود را از طریق فرآیندی به نام فتوسنتز، تهیه می‌کنند، بنابراین نور، نیاز شماره یک گیاهان است. اگر دسترسی به نور طبیعی ندارید، بهتر است برخی از چراغ های مکمل را در نظر بگیرید.

هر چه نور بیشتری در دسترس داشته باشید، پالت گیاهی گونه هایی را که می توانید انتخاب کنید افزایش می دهد. اگر نور مستقیم زیادی ندارید، به گیاهانی محدود خواهید شد که در نور کم رشد می کنند مانند فیلودندرون و پوتوس.

به طور کلی، اگر می‌خواهید یک باغ عمودی را به یک فضای باز اضافه کنید، باید گیاهان مناسب را برای منطقه آب و هوایی خود و اینکه آیا آنها برای مکان‌های آفتابی یا سایه‌دار مناسب هستند، تعیین کنید.

مرحله دوم ساخت دیوار سبز: انتخاب قاب مناسب

وقتی صحبت از نصب یا آویزان کردن یک باغ عمودی در خانه شما می شود، گزینه ها بی پایان هستند. شما می توانید قاب خود را متناسب با فضا بسازید یا یک قاب از پیش ساخته شده از چوب، مواد مصنوعی بازیافتی (بطری های آب)، فولاد با جیب های نمدی یا سایر تکیه گاه های قابل اعتماد بخرید.

برخی از افراد ممکن است از سینی‌های گیاهی زاویه‌دار استفاده کنند که مانند قفسه آویزان به نظر می رسند. به هر حال انتخاب قاب مناسب یک موضوع شخصی است و افراد بسته به سلیقه خود برای اینکار اقدام می کنند.

مرحله سوم ساخت دیوار سبز: نصب سیستم آبیاری داخلی

اکثر دیوارهای زنده ای که در لابی هتل ها و یا حتی در منازل مسکونی مشاهده می کنید، دارای سیستم آبیاری داخلی هستند.

چالش بزرگ در مسیر ساخت دیوار زنده این است که آبیاری به درستی انجام گیرد. در ظرف این است که همه چیز به همان اندازه آب دریافت می‌کند.

در برخی نمونه های پیشرفته، مشکی آبیاری بیش از حد به هیچ وجه وجود ندارد زیرا یک صدای بوق به شما می گوید که مخازن به ظرفیت کامل خود رسیده اند.

مرحله چهارم ساخت دیوار سبز: انتخاب گیاه

برای دیوارهای نشیمن داخلی که به نور طبیعی و مصنوعی دسترسی دارند، انتخاب های متعددی برای گزینش گیاه وجود دارد. به طور معمول گیاهانی چون زنبق، پیچک و سرخس مناسب ترین انتخاب برای رویش در دیوارهای سبز هستند.

آموزش ساخت دیوار سبز در خانه

نگهداری دیوارهای سبز زنده معمولاً در مقایسه با دیوارهای سبز مصنوعی کمی دشوارتر است، زیرا به آبیاری مکرر و از بین بردن علف های هرز نیاز دارند.

همچنین عناصر بسیار بیشتری برای نگهداری در یک دیوار سبز زنده وجود دارد. در واقع یک سیستم کامل.

جدا از گیاهان، یک دیوار سبز زنده همچنین از خاک، سیستم آبیاری و زهکشی تشکیل شده است که همگی به نگهداری مکرر نیاز دارند.

آموزش ساخت دیوار سبز در خانه

بیشتر بخوانیم : محوطه سازی ویلا

دیوارهای سبز مصنوعی صرفاً از گیاهان مصنوعی تشکیل شده است که نیازی به آبیاری و شرایط نگهداری خاصی ندارند. فقط گاه به گاه پاک کردن و گردگیری مورد نیاز است که باعث صرفه جویی در زمان، آب و انرژی می شود. این نیز آن را کاملا مقرون به صرفه می کند!

تفاوت مهم دیگر این است که دیوارهای سبز مصنوعی مقرون به صرفه هستند و برای مدت طولانی به طرز شگفت انگیزی سبز می مانند.

علف‌های هرز، و حشرات کوچک می‌توانند تأثیر منفی بر دیوار سبز زنده بگذارند. یا حتی آن را از بین ببرند، در حالی که دیوارهای سبز مصنوعی از این مشکلات مصون هستند.

آموزش ساخت دیوار سبز مصنوعی

آلاچیق ها دارای اشکال و دیوارهای سبز مصنوعی برای فضاهایی با نور کم عالی هستند، جایی که گیاهان زنده برای بقا در آن تلاش می کنند.

اگر مناطقی از خانه شما نیاز به فضای سبز دارد اما برای گیاهان زنده مناسب نیست، پس دیوارهای سبز مصنوعی فوق العاده هستند.

آموزش ساخت دیوار سبز مصنوعی نسبت به دیوار سبز زنده بسیار آسان است. به عبارت ساده تر اینکه دیوارهای سبز مصنوعی به راحتی نصب می شوند و حتی قابل جابجایی نیز هستند.

دیوارهای سبز مصنوعی در اشکال و اندازه های مختلفی وجود دارند. در فروشگاه آنلاین دیوار سبز، گیاهان مصنوعی ما در پانل‌های مجزا عرضه می‌شوند که مطمئناً می‌توانید آن ها را با هم ترکیب نموده و ظاهر منحصر به ‌فرد خود را ایجاد کنید.

ما همچنین می  توانیم به طراحی یک دیوار سبز مصنوعی سفارشی برای شما کمک کنیم! همچنین طیف گسترده ای از گیاهان رنگارنگ در فروشگاه ما وجود دارد که می توانید آن ها را انتخاب کنید.

جالب است بدانید که دیوار سبز مصنوعی را می توان بر روی سطوح مختلف از جمله گچ تخته، الوار، سنگ، آجر و بتن نصب کرد.

به طور کلی، نصب دیوار سبز مصنوعی به محل نصب آن بستگی دارد. برای نصب دیوار سبز مصنوعی خود بر روی دیوار خشک، چوب، آجر یا سیمانی به چکش، میخ و مته نیاز دارید.

نگران نباشید، شما می توانید هر آنچه را که برای نصب دیوار سبز مصنوعی خود نیاز دارید، در فروشگاه آنلاین دیوار سبز پیدا کنید!

مزایای آموزش ساخت دیوار سبز

 

داشتن دیوارهای سبز دارای مزایای بسیاری بوده که رد نتیچه آن سبب اسقبال چشمگیر افراد از این سازه ها شده است. از جمله این مزایای میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

مزایای آموزش ساخت دیوار سبز

بیشتر بخوانیم : چمن مصنوعی برای کف حیاط

ماندگاری دیوار سبز

دیوارهای سبز نیاز به نگهداری منظم دارند. بزرگترین چالش حفظ خاک در دیوار است. با رشد گیاهان، خاک از بین می رود و نیاز به خاک غنی اهمیت پیدا می کند.

علاوه بر این، گیاهان نیز باید تعویض شوند زیرا بزرگتر می شوند و دیگر روی دیوار قرار نمی گیرند. با دیوارهای سبز داخلی، زهکشی نیز می تواند یک مشکل باشد.

اگر سیستم های مناسب در محل قرار نگیرند، ممکن است گیاهان آب زیادی دریافت کنند. آبیاری بیش از حد می تواند منجر به کپک زدن یا پوسیدگی ریشه گیاهان شود.

ریشه های پوسیده باعث از بین رفتن گیاهان می شوند. اگر سیستم آبیاری به درستی نصب نشود، می تواند باعث آسیب آب به خود دیوار نیز شود.

با این همه، اگر تمامی موارد فوق به خوبی تحت کنترل قرار بگیرند و نظارت مستقیم بر فرآیند رشد گیاهان اعمال شود، دیوارهای سبز می توانند تا مدت زمان قابل توجهی دوام بیاورند.

هزینه آموزش ساخت دیوار سبز

اگرچه دیوارهای سبز به تصفیه هوا کمک می کنند و آلرژن های مختلف را از مبلمان و ماشین های داخلی فیلتر می کنند اما نصب آن ها هزینه بردار است.

آموزش ساخت دیوار سبز به عنوان یک کالای لوکس، نیاز به سرمایه گذاری قابل توجهی دارد و شاید به همین دلیل است که برخی افراد از داشتن چنین سازه ای در خانه خود امتناع می ورزند. با این حال، بسیاری از کارشناسان معتقدند که مزایای کلی آن ها بیشتر از هزینه اولیه آموزش و نصب است.

دیوارهای سبز یکی از جدیدترین ترندها در طراحی داخلی هستند و دلیل خوبی هم دارند. آن ها زیبا و سالم هستند. در عین حال، مزایای آن ها بسیار بیشتر از هزینه های مربوط به نگهداری است.

هزینه آموزش ساخت دیوار سبز

با این تفاسیر مشخص می شود که هزینه آموزش ساخت دیوار سبز اگرچه به نسبت گران است اما واقعا ارزش سرمایه گذاری را دارد.

بیشتر بخوانیم : تراریوم کاکتوس

موقعیت مکانی شرکت دیوار سبز در تهران

سخن پایانی

اگر برخی از روندهای اخیر ساختمان را دنبال کرده باشید، ممکن است متوجه شوید که دیوارهای سبز در فضای باز و داخلی اکنون محبوب هستند. محبوبیت دیوارها بیشتر از یک ظاهر زیباشناختی عالی است. در واقع، داشتن دیوارهای زنده در داخل یا خارج ساختمان شما مزایای متعددی دارد. درباره این مزایا و اینکه چگونه داشتن یک دیوار سبز می تواند به شما کمک کند بیشتر بیاموزید.

سوالات متداول آموزش ساخت دیوار سبز

این تأسیسات عمودی که معمولاً بر روی دیوارهای داخلی یا خارجی ساختمان ها نصب می شوند، می توانند از نظر اندازه و شکل متفاوت باشند و یک تجربه فضای سبز با طراوت را ارائه دهند که به عنوان هنر دیوار زنده عمل می کند….

دیوارهای سبز نیاز به نگهداری منظم دارند. بزرگترین چالش حفظ خاک در دیوار است. با رشد گیاهان، خاک از بین می رود و نیاز به خاک غنی اهمیت پیدا می کند.

علاوه بر این، گیاهان نیز باید تعویض شوند زیرا بزرگتر می شوند و دیگر روی دیوار قرار نمی گیرند. با دیوارهای سبز داخلی، زهکشی نیز می تواند یک مشکل باشد.

دیوارهای سبز یکی از جدیدترین ترندها در طراحی داخلی هستند و دلیل خوبی هم دارند. آن ها زیبا و سالم هستند. در عین حال، مزایای آن ها بسیار بیشتر از هزینه های مربوط به نگهداری است.

با این تفاسیر مشخص می شود که هزینه آموزش ساخت دیوار سبز اگرچه به نسبت گران است اما واقعا ارزش سرمایه گذاری را دارد.

دیدگاه شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *